en   srp me

News

Predavanje Dr Saron Freman

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
BSC Bar u Saradnji sa Americkom Ambasadom u srijedu 06.06.2018 i terminu od 15:00 do 16:30 organizuju predavanje dr Seron Friman na temu:
1. Internacionalizacija biznisa
2. Brending i promocija proizvoda 
Dr. Freeman je preduzetnica i vlasnica Gems of Wisdom Consulting (www.gemsofwisdomconsulting.com). Svoju prvu kompaniju osnovala je u Hong Kongu gdje je živjela 12 godina i za to vrijeme osnovala i upravljala sa pet kompanija. Njena konsultantska kuća je specijalizovana da pomaže preduzetnicima, start-up kompanijama i malim biznisima da kreiraju strategije za rast, pomaže im da prave biznis planove, strategije za pristup stranim tržištima, usklađivanje sa zakonodavstvom i biznis 2 biznis strategije povezivanja. Godinama kroz saradnju sa US Department of Commerce, US Agencijom za podršku razvoja manjina, US Small Business Administration, i US Agencijom za međunarodni razvoj, Dr. Freeman je pružila direktan poslovni konsalting za preko 10,000 preduzeča u preko 100 zemalja. Napisala je i publikoval preko 25 knjiga na teme izvoza, biznisa, regulative, liderstva i sl. (www.gemsofwisdomconsulting.com/books). Ms Freemen ima doktorat u Primijenjenom Menadžmentu i Naukama o Odlučivanju (Applied Management and Decision Sciences) sa Walden Univerziteta i Master iz Javne Politike i Menadžment sa Carnegie-Mellon Univerziteta i dvije fakultetske diplome iz iste institucije. 
 
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane preduzetnike i preduzetnice, direktore/ke ili menadžer/ke malih i srednjih preduzeća da poslusate njenu prezentaciju koja dolazi iz njenog bogatog iskustva! "

Contact Us

Bulevar Revolucije bb

Poslovni Centar Kula A, sprat V

Bar 83000

Montenegro

Email: info@smartincubator.me

Fax: +382 30 313 712

Webistewww.smartincubator.me

Smart Incubator is the eLearning platform supported by the British Council through the project Digital Cities. It allows the online delivery of training, optimizing time and reducing costs associated with traditional learning methods.