en   srp me

Teachers

Zoran Medojević

Zoran Medojević Specialist: Html, Css, Jquery, Bootstrap, MySQL, PostgreSql, Php, Symfony

Experience: 4 years

Total: 6 Lesson(s)

Email: infothem4me@gmail.com

Website: http://www.them4.me

Rođen sam u Kaludri, malom mjestu u blizini Mojkovca. Nakon završene osnovne i srednje škole, upisao sam Računarske nauke na Prirodno-Matematičkom fakultetu u Podgorici gdje sam trenutno apsolvent. Tokom studija, počeo sam da držim časove programiranja mlađim kolegama, kao dopunu njihovim redovnim predavanjima i vježbama. Sa bachelor diplomom počinjem da radim u programerskoj firmi Smart-Tech u Podgorici, gdje sam radeći na velikim projektima, za godinu dana imao priliku da steknem značajno radno iskustvu.
Kao dio radnog tima, učestvovao sam u kreiranju web aplikacija za: javne izvršitelje, tri specijalne bolnice (Risan, Brezovik i Dobrota) kao i aplikacije za izdavanje recepata u privatnim apotekema.
U oktobru 2017. godine, sa bratom programerom i sestrom arhitektom osnivam Them, malu programersku firmu.
Sada živim i radim na relaciji Kaludra – Podgorica. U slobodno vrijeme volim da sviram gitaru i igram fudbal sa mojom ekipom .
To be continued...

Lesson List

Contact Us

Bulevar Revolucije bb

Poslovni Centar Kula A, sprat V

Bar 83000

Montenegro

Email: info@smartincubator.me

Fax: +382 30 313 712

Webistewww.smartincubator.me

Smart Incubator is the eLearning platform supported by the British Council through the project Digital Cities. It allows the online delivery of training, optimizing time and reducing costs associated with traditional learning methods.